Από το: Συνταγές της Κατίνας
Φτιάξτε κι εσείς ελιές τσακιστές, τις δικές σας σπιτικές ελιές, η γεύση και η ποιότητα των οποίων δεν έχουν καμία σχέση με αυτές του εμπορίου. Οι ελιές αυτές τρώγονται αμέσως. Δεν κρατάνε. Αν θέλεις να κρατήσουνε όλο το χρόνο πρέπει να τις κάνεις αλμυρές. Αλλιώς θα λιώσουνε αν
μείνουνε πολύ και δεν είναι καλές αν λιώσουνε. Οι ελιές αυτές πρέπει να είναι σκληρές. Μαζεύουμε τις ελιές, πράσινες. Πρέπει να είναι άσπρες. Ούτε μαύρες ούτε μελισσές. Συνήθως σπάζουμε (χρησιμοποιούμε) από τις χοντρολιές προτού μαυρίσουνε, δ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://syntagesapokatina.blogspot.gr
Φτιάξτε κι εσείς ελιές τσακιστές, τις δικές σας σπιτικές ελιές, η γεύση και η ποιότητα των οποίων δεν έχουν καμία σχέση με αυτές του εμπορίου. Οι ελιές αυτές τρώγονται αμέσως. Δεν κρατάνε. Αν θέλεις να κρατήσουνε όλο το χρόνο πρέπει να τις κάνεις αλμυρές. Αλλιώς θα λιώσουνε αν
μείνουνε πολύ και δεν είναι καλές αν λιώσουνε. Οι ελιές αυτές πρέπει να είναι σκληρές. Μαζεύουμε τις ελιές, πράσινες. Πρέπει να είναι άσπρες. Ούτε μαύρες ούτε μελισσές. Συνήθως σπάζουμε (χρησιμοποιούμε) από τις χοντρολιές προτού μαυρίσουνε, δ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://syntagesapokatina.blogspot.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.