Από το: Αθηνόραμα unami.gr
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180ο. Σε μεγάλο μπολ ανακατεύουμε το αλεύρι με τη σόδα (και αν έχουμε βανίλια σε σκόνη). Χτυπάμε στο μίξερ το βούτυρο (που έχουμε αφήσει εκτός ψυγείου) και προσθέτουμε τις δύο ζάχαρες. Χτυπάμε μέχρι να ασπρίσει και να γίνει αφράτο το μείγμα,
προσθέτοντας ενδιαμέσως την υγρή βανίλια. Προσθέτουμε το αβγό και χτυπάμε λίγα δευτερόλεπτα να ενσωματωθεί. Χαμηλώνουμε την ταχύτητα και προσθέτουμε το κακάο και κατόπιν το γάλα. Σ' αυτό το μείγμα ρίχνουμε το μείγμα του αλ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.athinorama.gr/umami
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180ο. Σε μεγάλο μπολ ανακατεύουμε το αλεύρι με τη σόδα (και αν έχουμε βανίλια σε σκόνη). Χτυπάμε στο μίξερ το βούτυρο (που έχουμε αφήσει εκτός ψυγείου) και προσθέτουμε τις δύο ζάχαρες. Χτυπάμε μέχρι να ασπρίσει και να γίνει αφράτο το μείγμα,
προσθέτοντας ενδιαμέσως την υγρή βανίλια. Προσθέτουμε το αβγό και χτυπάμε λίγα δευτερόλεπτα να ενσωματωθεί. Χαμηλώνουμε την ταχύτητα και προσθέτουμε το κακάο και κατόπιν το γάλα. Σ' αυτό το μείγμα ρίχνουμε το μείγμα του αλ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.athinorama.gr/umami