Από το: Betty's cuisine
Αγαπημένα της μικρής μου κόρης και σαφώς ανώτερα από οποιαδήποτε αγοραστά! Είναι εξαιρετικό και ως ψωμάκι, μπορούμε λοιπόν να το απολαύσουμε χωρίς να το παξιμαδιάσουμε! Ανακατεύουμε τα αλεύρια με το αλάτι.
Στο μπολ του μίξερ ρίχνουμε το νερό, το
ελαιόλαδο, την ρίγανη, την μαγιά, τη ζάχαρη και το αλατοπίπερο. Ανακατεύουμε να ενωθούν τα υλικά και προσθέτουμε σιγά-σιγά τα αλεύρια, ζυμώνοντας διαρκώς μέχρι να πετύχουμε μια αφράτη, απαλή ζύμη που δεν θα κολλάει στα χέρια. Συν...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://bettyscuisine.blogspot.gr
Αγαπημένα της μικρής μου κόρης και σαφώς ανώτερα από οποιαδήποτε αγοραστά! Είναι εξαιρετικό και ως ψωμάκι, μπορούμε λοιπόν να το απολαύσουμε χωρίς να το παξιμαδιάσουμε! Ανακατεύουμε τα αλεύρια με το αλάτι.
Στο μπολ του μίξερ ρίχνουμε το νερό, το
ελαιόλαδο, την ρίγανη, την μαγιά, τη ζάχαρη και το αλατοπίπερο. Ανακατεύουμε να ενωθούν τα υλικά και προσθέτουμε σιγά-σιγά τα αλεύρια, ζυμώνοντας διαρκώς μέχρι να πετύχουμε μια αφράτη, απαλή ζύμη που δεν θα κολλάει στα χέρια. Συν...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://bettyscuisine.blogspot.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.