Από το: Το μυαλό στο... φαγητό!
Τοποθετούμε το κρέας στη γάστρα. Ανακατεύουμε όλα τα υλικά πολύ καλά και περιχύνουμε το κρέας. Ψήνουμε στους 180 βαθμούς, για μιάμιση ώρα. Όταν ψηθεί το κρέας,το ζουμάκι που έχει μείνει, το βάζουμε σε μια μικρή κατσαρόλα. Διαλύουμε μια κουταλιά της σούπας αλεύρι σε νερό. Βάζουμε το ζωμό
να βράσει σε χαμηλή, μόλις αρχίζει να βράζει, ρίχνουμε το διαλυμένο αλεύρι και ανακατεύουμε μέχρι να δέσει η σάλτσα. Κόβουμε το κρέας σε φέτες και περιχύνουμε με τη σάλτσα...
Διαβάστε τη συνταγή στο: https://suntagesnikoulas.blogspot.gr
Τοποθετούμε το κρέας στη γάστρα. Ανακατεύουμε όλα τα υλικά πολύ καλά και περιχύνουμε το κρέας. Ψήνουμε στους 180 βαθμούς, για μιάμιση ώρα. Όταν ψηθεί το κρέας,το ζουμάκι που έχει μείνει, το βάζουμε σε μια μικρή κατσαρόλα. Διαλύουμε μια κουταλιά της σούπας αλεύρι σε νερό. Βάζουμε το ζωμό
να βράσει σε χαμηλή, μόλις αρχίζει να βράζει, ρίχνουμε το διαλυμένο αλεύρι και ανακατεύουμε μέχρι να δέσει η σάλτσα. Κόβουμε το κρέας σε φέτες και περιχύνουμε με τη σάλτσα...
Διαβάστε τη συνταγή στο: https://suntagesnikoulas.blogspot.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.