Από το: Αθηνόραμα unami.gr
Ζεματάμε τα αμπελόφυλλα, για 1-2 λεπτά, σε μια κατσαρόλα με αλατισμένο νερό που βράζει. Τα βγάζουμε με τρυπητή κουτάλα, τα αφήνουμε να στεγνώσουν για λίγο στο σουρωτήρι ή τα απλώνουμε σε μια καθαρή πετσέτα. Αχνίζουμε τα κρεμμύδια σε μια κατσαρόλα με λίγο νερό. Όταν σωθεί το νερό, ρίχνουμε στην κατσαρόλα το μισό ελαιόλαδο και το ρύζι. Αλατοπιπερώνουμε,
ρίχνουμε τα μυριστικά, την ντομάτα και προσθέτουμε και μισό φλιτζάνι καυτό νερό. Βράζουμε μέχρι να σωθεί το νερό και προσθέτουμε τις γαρίδες. Στρώνουμε μια κατσαρόλα με τα...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.athinorama.gr/umami
Ζεματάμε τα αμπελόφυλλα, για 1-2 λεπτά, σε μια κατσαρόλα με αλατισμένο νερό που βράζει. Τα βγάζουμε με τρυπητή κουτάλα, τα αφήνουμε να στεγνώσουν για λίγο στο σουρωτήρι ή τα απλώνουμε σε μια καθαρή πετσέτα. Αχνίζουμε τα κρεμμύδια σε μια κατσαρόλα με λίγο νερό. Όταν σωθεί το νερό, ρίχνουμε στην κατσαρόλα το μισό ελαιόλαδο και το ρύζι. Αλατοπιπερώνουμε,
ρίχνουμε τα μυριστικά, την ντομάτα και προσθέτουμε και μισό φλιτζάνι καυτό νερό. Βράζουμε μέχρι να σωθεί το νερό και προσθέτουμε τις γαρίδες. Στρώνουμε μια κατσαρόλα με τα...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.athinorama.gr/umami