Enjoy cooking
Browse through over
50,000 tasty recipes.

Μαστέλο Σίφνου

Written By Unknown on Τετάρτη 23 Απριλίου 2014 | Απριλίου 23, 2014

Από το: sidagi.gr
Η αυθεντική Σιφνέικη συνταγή για την Κυριακή του Πάσχα
Πλένουμε το κρέας με κόκκινο κρασί. Τα αλατοπιπερώνουμε καλά και πασπαλίζουμε όλες τις μερίδες με άνηθο. Στρώνουμε στον πάτο από το

μαστέλο (ειδικό πήλινο σκεύος για το συγκεκριμένο φαγητό χωρίς καπάκι) χιαστί τις κληματόβεργες σχηματίζοντας μία σχάρα.

Διαβάστε τη συνταγή στο: Sidagi.gr


SHARE

About Unknown