Από το: athinorama.gr /umami
Πλένουμε καλά τα μύδια και αφαιρούμε τις φουντίτσες που εξέχουν, τραβώντας με δύναμη. Πετάμε όσα είναι ανοιχτά, άρα όχι ζωντανά. Τα βάζουμε κατόπιν σε κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά, τα σκεπάζουμε και τα αφήνουμε μερικά
λεπτά (όχι πάνω από 5') μέχρι να ανοίξουν όλα. Αν κάποια δεν έχουν ανοίξει τα αφήνουμε μερικά λεπτά ακόμα και αν δεν ανοίξουν τα πετάμε.
Διαβάστε τη συνταγή στο: Αθηνόραμα unami.gr
Πλένουμε καλά τα μύδια και αφαιρούμε τις φουντίτσες που εξέχουν, τραβώντας με δύναμη. Πετάμε όσα είναι ανοιχτά, άρα όχι ζωντανά. Τα βάζουμε κατόπιν σε κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά, τα σκεπάζουμε και τα αφήνουμε μερικά
λεπτά (όχι πάνω από 5') μέχρι να ανοίξουν όλα. Αν κάποια δεν έχουν ανοίξει τα αφήνουμε μερικά λεπτά ακόμα και αν δεν ανοίξουν τα πετάμε.
Διαβάστε τη συνταγή στο: Αθηνόραμα unami.gr