Enjoy cooking
Browse through over
50,000 tasty recipes.

Μύδια πιλάφι

Written By Unknown on Τρίτη 15 Απριλίου 2014 | Απριλίου 15, 2014

Από το: athinorama.gr /umami
Πλένουμε καλά τα μύδια και αφαιρούμε τις φουντίτσες που εξέχουν, τραβώντας με δύναμη. Πετάμε όσα είναι ανοιχτά, άρα όχι ζωντανά. Τα βάζουμε κατόπιν σε κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά, τα σκεπάζουμε και τα αφήνουμε μερικά

λεπτά (όχι πάνω από 5') μέχρι να ανοίξουν όλα. Αν κάποια δεν έχουν ανοίξει τα αφήνουμε μερικά λεπτά ακόμα και αν δεν ανοίξουν τα πετάμε.   

Διαβάστε τη συνταγή στο: Αθηνόραμα unami.gr


SHARE

About Unknown