Enjoy cooking
Browse through over
50,000 tasty recipes.

Κρητικό πιλάφι με μοσχάρι και κοτόπουλο

Written By Unknown on Παρασκευή 1 Αυγούστου 2014 | Αυγούστου 01, 2014

Μοναδικές «Συνταγές φαγητών» και γλυκών, επιλεγμένες από τις κορυφαίες διαδικτυακές κουζίνες.
Από το: cook story.gr
Στην κρητική κουζίνα συνηθίζεται να βράζουν μαζί παραπάνω από δυο είδη κρέατος και έτσι ο ζωμός γίνεται πολύ πιο γευστικός και ιδανικός για το κρητικό πιλάφι ή για να βράσουμε μακαρόνια και να τα σερβίρουμε με
ξερό ανθότυρο Κρήτης.

Διαβάστε τη συνταγή στο: Cook story



SHARE

About Unknown