Από το: syntages apo katina .blogspot.gr
Η παραδοσιακή Πελοποννησιακή ομελέτα με φρέσκια ντομάτα και αυγουλάκια, εδώ με συνοδεία παστού και φέτας. Γνωστή σε άλλα μέρη της Ελλάδας και ως στραπατσάδα. Εύκολο, γρήγορο και νόστιμο καλοκαιρινό
πιάτο. Αν δεν είστε πολύ μερακλήδες, μην αλατοπιπερώσετε. Το τυρί είναι αλμυρό και το παστό πικάντικο. Μπορούμε να προσθέσουμε κι άλλα υλικά: όπως λιαστή ντομάτα και αντί να χτυπήσουμε το αυγό να το ρίξουμε ολόκληρο μέσα και να γίνει σαν τηγανητό μάτι.
Διαβάστε τη συνταγή στο: Παραδοσιακές συνταγές της Κατίνας
Η παραδοσιακή Πελοποννησιακή ομελέτα με φρέσκια ντομάτα και αυγουλάκια, εδώ με συνοδεία παστού και φέτας. Γνωστή σε άλλα μέρη της Ελλάδας και ως στραπατσάδα. Εύκολο, γρήγορο και νόστιμο καλοκαιρινό
πιάτο. Αν δεν είστε πολύ μερακλήδες, μην αλατοπιπερώσετε. Το τυρί είναι αλμυρό και το παστό πικάντικο. Μπορούμε να προσθέσουμε κι άλλα υλικά: όπως λιαστή ντομάτα και αντί να χτυπήσουμε το αυγό να το ρίξουμε ολόκληρο μέσα και να γίνει σαν τηγανητό μάτι.
Διαβάστε τη συνταγή στο: Παραδοσιακές συνταγές της Κατίνας