Enjoy cooking
Browse through over
50,000 tasty recipes.

Καϊανάς ή καγιανάς με παστό

Written By Unknown on Τετάρτη 20 Αυγούστου 2014 | Αυγούστου 20, 2014

Μοναδικές «Συνταγές φαγητών» και γλυκών, επιλεγμένες από τις κορυφαίες διαδικτυακές κουζίνες.
Από το: syntages apo katina .blogspot.gr
Η παραδοσιακή Πελοποννησιακή ομελέτα με φρέσκια ντομάτα και αυγουλάκια, εδώ με συνοδεία παστού και φέτας. Γνωστή σε άλλα μέρη της Ελλάδας και ως στραπατσάδα. Εύκολο, γρήγορο και νόστιμο καλοκαιρινό
πιάτο. Αν δεν είστε πολύ μερακλήδες, μην αλατοπιπερώσετε. Το τυρί είναι αλμυρό και το παστό πικάντικο. Μπορούμε να προσθέσουμε κι άλλα υλικά: όπως λιαστή ντομάτα και αντί να χτυπήσουμε το αυγό να το ρίξουμε ολόκληρο μέσα και να γίνει σαν τηγανητό μάτι.
 
Διαβάστε τη συνταγή στο: Παραδοσιακές συνταγές της Κατίνας


SHARE

About Unknown