Από το: Συνταγές μαγειρικής & ζαχαροπλαστικής
Βράστε τα ζυμαρικά σε αλατισμένο νερό με βάση τις οδηγίες στο πακέτο τους.
Σε ένα μεγάλο τηγάνι βάλτε 1 κ.σ. ελαιόλαδο και βάλτε το σε μέτρια προς δυνατή φωτιά.
Τσιγαρίστε το ζαμπόν μέχρι να ροδίσει.
Αφαιρέστε το ζαμπόν από το τηγάνι και προσθέστε λίγο ακόμα λάδι. Βάλτε τα μανιτάρια στο τηγάνι και αφήστε τα να σωταριστούν καλά και να πάρουν ωραίο χρώμα για 7 με 8 λεπτά.
Διαβάστε τη συνταγή στο: syntageseva.blogspot.gr
Βράστε τα ζυμαρικά σε αλατισμένο νερό με βάση τις οδηγίες στο πακέτο τους.
Σε ένα μεγάλο τηγάνι βάλτε 1 κ.σ. ελαιόλαδο και βάλτε το σε μέτρια προς δυνατή φωτιά.
Τσιγαρίστε το ζαμπόν μέχρι να ροδίσει.
Αφαιρέστε το ζαμπόν από το τηγάνι και προσθέστε λίγο ακόμα λάδι. Βάλτε τα μανιτάρια στο τηγάνι και αφήστε τα να σωταριστούν καλά και να πάρουν ωραίο χρώμα για 7 με 8 λεπτά.
Διαβάστε τη συνταγή στο: syntageseva.blogspot.gr