Από το: Λάκης Κουταλάκης
Κλασικό και παραδοσιακό γλυκό του καλοκαιριού και όχι μόνο.Χτυπάμε το βούτυρο με ένα μίξερ μέχρι να μαλακώσει και να αφρατέψει αφού το έχουμε βγάλει από το ψυγείο μέχρι να έρθει σε θερμοκρασία δωματίου. Ρίχνουμε σιγά σιγά την ζάχαρη άχνη
και την κρυσταλλική συνεχίζοντας το χτύπημα σε χαμηλότερη ταχύτητα.
Διαβάστε τη συνταγή στο: lakiskoutalakis.blogspot.gr
Κλασικό και παραδοσιακό γλυκό του καλοκαιριού και όχι μόνο.Χτυπάμε το βούτυρο με ένα μίξερ μέχρι να μαλακώσει και να αφρατέψει αφού το έχουμε βγάλει από το ψυγείο μέχρι να έρθει σε θερμοκρασία δωματίου. Ρίχνουμε σιγά σιγά την ζάχαρη άχνη
και την κρυσταλλική συνεχίζοντας το χτύπημα σε χαμηλότερη ταχύτητα.
Διαβάστε τη συνταγή στο: lakiskoutalakis.blogspot.gr