Enjoy cooking
Browse through over
50,000 tasty recipes.

Μπριάμ στο φούρνο

Written By Unknown on Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2014 | Σεπτεμβρίου 30, 2014

Μοναδικές «Συνταγές φαγητών» και γλυκών, επιλεγμένες από τις κορυφαίες διαδικτυακές κουζίνες.
Από το: Κρήτη: γαστρονομικός περίπλους
Το μπριάμ μαγειρεύεται και στην κατσαρόλα και στο φούρνο , με πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα σε κάθε περίπτωση. Στο μπριάμ κατσαρόλας το μεγάλο πλεονέκτημα είναι η ταχύτητα μαγειρέματος, αλλά ο κίνδυνος να λιώσουν τα λαχανικά είναι
μάλλον μεγαλύτερος. Στο φούρνο, αργεί λίγο περισσότερο το φαγητό μας αλλά τα λαχανικά μένουν ακέραια και γίνεται μάλλον πιο νόστιμο.Κάθε καλοκαίρι το φτιάχνω αρκετές φορές είτε έτσι είτε αλλιώς. Δεν ξέρω γιατί όταν το μαγειρεύω στην κατσαρόλα το λέω με το άλλο του όνομα, τουρλού. Για μένα μπριάμ είναι αυτό που μαγειρεύω στο φούρνο!

Διαβάστε τη συνταγή στο: cretangastronomy.blogspot.gr


SHARE

About Unknown