Enjoy cooking
Browse through over
50,000 tasty recipes.
Home » , , , » Μαρμελάδα σταφύλι: ιδανική μαύρη ή τέλεια ξανθιά;

Μαρμελάδα σταφύλι: ιδανική μαύρη ή τέλεια ξανθιά;

Written By Unknown on Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2014 | Οκτωβρίου 19, 2014

Μοναδικές «Συνταγές φαγητών» και γλυκών, επιλεγμένες από τις κορυφαίες διαδικτυακές κουζίνες.
Από το: Pandespani
Φτιαγμένη από ένα τσούρμο ρόγες στα χρώματα του κρασιού και με τις ποικιλιακές διαφοροποιήσεις του, η μαρμελάδα σταφύλι αλλάζει διαρκώς χαρακτηριστικά και γευστική άποψη. Κόκκινη ανοιχτή ή σκουρόχρωμη, μπορντό στα όρια του μαύρου, παλιομοδίτικη ροζέ, σαμπανιζέ ξανθιά και ξανθοκάστανη μελένια, είναι η γλυκύτερη ή και η -λιγωτικά-
γλυκύτατη μαρμελάδα που σε υποχρεώνει να προσέξεις τις αναλογίες της. Τα ντελικάτα αρώματά της διαφέρουν κάθε φορά, το ίδιο και η οξύτητα ενώ η γευστική της ένταση, αν περιγραφεί με όρους κρασιού, θα έκανε λόγο για το “σώμα” της, πόση γεύση δηλαδή σταφυλιού διαθέτει εντέλει η μαρμελάδα.

Διαβάστε τη συνταγή στο: www.pandespani.com


SHARE

About Unknown