Από το: Αρώματα και Γεύσεις
Καθαρίζουμε τα μανιτάρια από την φλούδα τους αφού τα έχουμε πλύνει πρώτα και τα σκουπίσουμε με χαρτί κουζίνας ελαφρά. Τα καθαρίζουμε και από κάτω με ένα μαχαιράκι να φύγουν τα πολλά μαύρα. Τα κόβουμε σε φέτες. Πλένουμε και κόβουμε και τα υπόλοιπα υλικά και τα βάζουμε σε
ένα βαθύ τηγάνι η μια ρηχή και πλατιά κατσαρόλα. Τα αφήνουμε σε σιγανή φωτιά να τσιγαριστούν με το λάδι και τα υγρά τους,θα βγάλουν τα μανιτάρια υγρά. Τα σβήνουμε με το τσίπουρο.
Αφού τσιγαριστούν και...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://neli62.blogspot.gr
Καθαρίζουμε τα μανιτάρια από την φλούδα τους αφού τα έχουμε πλύνει πρώτα και τα σκουπίσουμε με χαρτί κουζίνας ελαφρά. Τα καθαρίζουμε και από κάτω με ένα μαχαιράκι να φύγουν τα πολλά μαύρα. Τα κόβουμε σε φέτες. Πλένουμε και κόβουμε και τα υπόλοιπα υλικά και τα βάζουμε σε
ένα βαθύ τηγάνι η μια ρηχή και πλατιά κατσαρόλα. Τα αφήνουμε σε σιγανή φωτιά να τσιγαριστούν με το λάδι και τα υγρά τους,θα βγάλουν τα μανιτάρια υγρά. Τα σβήνουμε με το τσίπουρο.
Αφού τσιγαριστούν και...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://neli62.blogspot.gr