Από το: Κουζινομαγειρέματα
Ανακατεύουμε σε μπολ το λιωμένο βούτυρο με το ταμπάσκο και τη γούστερ σως. Προσθέτουμε τις φτερούγες και τις ανακατεύουμε καλά με τη μαρινάδα. Τις σκεπάζουμε και τις βάζουμε στο ψυγείο να μαριναριστούν για μερικές ώρες. Προθερμαίνουμε το
φούρνο στους 200 βαθμούς. Στρώνουμε ένα ταψί με λαδόκολλα και απλώνουμε πάνω τις φτερούγες. Τις ψήνουμε για 30 ' περίπου να ροδίσουν. Στη μέση του ψησίματος, τις αναποδογυρίζουμε για να ροδίσουν ομοιόμορφα.
Διαβάστε τη συνταγή στο: kouzinomageiremata.blogspot.gr
Ανακατεύουμε σε μπολ το λιωμένο βούτυρο με το ταμπάσκο και τη γούστερ σως. Προσθέτουμε τις φτερούγες και τις ανακατεύουμε καλά με τη μαρινάδα. Τις σκεπάζουμε και τις βάζουμε στο ψυγείο να μαριναριστούν για μερικές ώρες. Προθερμαίνουμε το
φούρνο στους 200 βαθμούς. Στρώνουμε ένα ταψί με λαδόκολλα και απλώνουμε πάνω τις φτερούγες. Τις ψήνουμε για 30 ' περίπου να ροδίσουν. Στη μέση του ψησίματος, τις αναποδογυρίζουμε για να ροδίσουν ομοιόμορφα.
Διαβάστε τη συνταγή στο: kouzinomageiremata.blogspot.gr