Από το: ditucook
Σε ένα κατσαρολάκι ζεσταίνουμε το υπόλοιπο γάλα μαζί με το κακάο και τη ζάχαρη, σε χαμηλή φωτιά. Ανακατεύουμε συνεχώς για να διαλυθούν καλά τα υλικά. Μόλις αρχίσει να σιγοβράζει ρίχνουμε μέσα το ποτήρι με το γάλα και το corn flour.
Ανακατεύουμε μέχρι να πήξει. Προσοχή δεν σταματάμε το ανακάτεμα γιατί θα κολλήσει.
Αποσύρουμε από τη φωτιά. Στη συνέχεια σε ένα βαθύ μπωλ σπάμε την κουβερτούρα σε μικρά κομματάκια και ρίχνουμε και τις βανίλιες. Αδειάζουμε την ζεστή κρέμα από το κατσαρολάκι στο μπωλ και ανακατεύουμε καλά μέχρι να λιώσει η κουβερτούρα. Έπειτα βουτυρώνουμε ένα ταψί διαστάσεων 24x36 περίπου και τοποθετούμε το ένα φύλλο σφολιάτας στη βάση. Αδειάζουμε μέσα την κρεμούλα μας και σκεπάζουμε με το άλλο φύλλο σφολιάτας. Κλείνουμε καλά τις άκρες για να μην χυθεί απ΄ έξω στο ψήσιμο.
Διαβάστε τη συνταγή στο: ditucook.blogspot.gr
Σε ένα κατσαρολάκι ζεσταίνουμε το υπόλοιπο γάλα μαζί με το κακάο και τη ζάχαρη, σε χαμηλή φωτιά. Ανακατεύουμε συνεχώς για να διαλυθούν καλά τα υλικά. Μόλις αρχίσει να σιγοβράζει ρίχνουμε μέσα το ποτήρι με το γάλα και το corn flour.
Ανακατεύουμε μέχρι να πήξει. Προσοχή δεν σταματάμε το ανακάτεμα γιατί θα κολλήσει.
Αποσύρουμε από τη φωτιά. Στη συνέχεια σε ένα βαθύ μπωλ σπάμε την κουβερτούρα σε μικρά κομματάκια και ρίχνουμε και τις βανίλιες. Αδειάζουμε την ζεστή κρέμα από το κατσαρολάκι στο μπωλ και ανακατεύουμε καλά μέχρι να λιώσει η κουβερτούρα. Έπειτα βουτυρώνουμε ένα ταψί διαστάσεων 24x36 περίπου και τοποθετούμε το ένα φύλλο σφολιάτας στη βάση. Αδειάζουμε μέσα την κρεμούλα μας και σκεπάζουμε με το άλλο φύλλο σφολιάτας. Κλείνουμε καλά τις άκρες για να μην χυθεί απ΄ έξω στο ψήσιμο.
Διαβάστε τη συνταγή στο: ditucook.blogspot.gr