Από το: Μαγειρέματα & άλλα
Χτυπαμε το λαδι με τη ζαχαρη και ριχνουμε το κονιακ και το ξυσμα. Στο χυμο πορτοκαλιου ανακατευουμε τη σοδα και αφου αφρισει το ριχνουμε και αυτο στο λαδι. Ριχνουμε το αλευρι και το σιμιγδαλι και πλαθουμε μια μαλακουτσικη ζυμη. Αν δουμε πως η ζυμη δεν πλαθεται οπως τη
θελουμε να προσθεσουμε λιγο αλευρακι. Φανταζομαι πως αυτο εχει να κανει με το αλευρι η το σιμιγδαλι. Με το χερι μας παιρνουμε λιγο λιγο το ζυμαρι το παταμε και κοβουμε με κουπ πατ. Ψηνουμε στους 180c για 20' περιπου. Αφου κρυωσουν, ετοιμαζουμε το ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: mageirisa.blogspot.gr
Χτυπαμε το λαδι με τη ζαχαρη και ριχνουμε το κονιακ και το ξυσμα. Στο χυμο πορτοκαλιου ανακατευουμε τη σοδα και αφου αφρισει το ριχνουμε και αυτο στο λαδι. Ριχνουμε το αλευρι και το σιμιγδαλι και πλαθουμε μια μαλακουτσικη ζυμη. Αν δουμε πως η ζυμη δεν πλαθεται οπως τη
θελουμε να προσθεσουμε λιγο αλευρακι. Φανταζομαι πως αυτο εχει να κανει με το αλευρι η το σιμιγδαλι. Με το χερι μας παιρνουμε λιγο λιγο το ζυμαρι το παταμε και κοβουμε με κουπ πατ. Ψηνουμε στους 180c για 20' περιπου. Αφου κρυωσουν, ετοιμαζουμε το ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: mageirisa.blogspot.gr