Enjoy cooking
Browse through over
50,000 tasty recipes.

Λαπάς (ρύζι βραστό)

Written By Unknown on Σάββατο 22 Νοεμβρίου 2014 | Νοεμβρίου 22, 2014

Μοναδικές «Συνταγές φαγητών» και γλυκών, επιλεγμένες από τις κορυφαίες διαδικτυακές κουζίνες.
Από το: Παραδοσιακές συνταγές της Κατίνας
Εύκολη και γρήγορη συνταγή, άριστο βακτηριδιοκτόνο, πρώτης τάξης ανακουφιστικό για το στομάχι, την κοιλιά και τα προβλήματά τους.
Βάζουμε το νερό να βράσει
σε μια κατσαρόλα. Μόλις πάρει βράση, ρίχνουμε μέσα το ρύζι και το αλάτι. (Η αναλογία νερού με το ρύζι είναι περίπου 3 κούπες νερό και 1 φλυτζάνι του καφέ ρύζι για να γίνει πηχτή σούπα). Το αφήνουμε να βράσει σε μέτρια φωτιά 15 -20 λεπτά. Λίγο πριν το τέλος ρίχνουμε το λάδι. Μετά σβήνουμε τη φωτιά και σκεπάζουμε την κατσαρόλα να φουσκώσει το ρύζι. Ρίχνουμε λεμόνι στο πιάτο.

Διαβάστε τη συνταγή στο: syntagesapokatina.blogspot.gr


SHARE

About Unknown