Από το: Παραδοσιακές συνταγές της Κατίνας
Εύκολη και γρήγορη συνταγή, άριστο βακτηριδιοκτόνο, πρώτης τάξης ανακουφιστικό για το στομάχι, την κοιλιά και τα προβλήματά τους.
Βάζουμε το νερό να βράσει
σε μια κατσαρόλα. Μόλις πάρει βράση, ρίχνουμε μέσα το ρύζι και το αλάτι. (Η αναλογία νερού με το ρύζι είναι περίπου 3 κούπες νερό και 1 φλυτζάνι του καφέ ρύζι για να γίνει πηχτή σούπα). Το αφήνουμε να βράσει σε μέτρια φωτιά 15 -20 λεπτά. Λίγο πριν το τέλος ρίχνουμε το λάδι. Μετά σβήνουμε τη φωτιά και σκεπάζουμε την κατσαρόλα να φουσκώσει το ρύζι. Ρίχνουμε λεμόνι στο πιάτο.
Διαβάστε τη συνταγή στο: syntagesapokatina.blogspot.gr
Εύκολη και γρήγορη συνταγή, άριστο βακτηριδιοκτόνο, πρώτης τάξης ανακουφιστικό για το στομάχι, την κοιλιά και τα προβλήματά τους.
Βάζουμε το νερό να βράσει
σε μια κατσαρόλα. Μόλις πάρει βράση, ρίχνουμε μέσα το ρύζι και το αλάτι. (Η αναλογία νερού με το ρύζι είναι περίπου 3 κούπες νερό και 1 φλυτζάνι του καφέ ρύζι για να γίνει πηχτή σούπα). Το αφήνουμε να βράσει σε μέτρια φωτιά 15 -20 λεπτά. Λίγο πριν το τέλος ρίχνουμε το λάδι. Μετά σβήνουμε τη φωτιά και σκεπάζουμε την κατσαρόλα να φουσκώσει το ρύζι. Ρίχνουμε λεμόνι στο πιάτο.
Διαβάστε τη συνταγή στο: syntagesapokatina.blogspot.gr