Από το: Το μυαλό στο... φαγητό!
Χτυπάμε όλα τα υλικά για το παντεσπάνι στο μίξερ για 4 λεπτά. Ψήνουμε στους 180 για 1 ώρα σε ταψάκι 26-28εκ. Ετοιμάζουμε το σιρόπι βάζοντας όλα τα υλικά για βράσιμο για 5 λεπτά. Κόβουμε το παντεσπάνι στα 2 μόλις κρυώσει, χωρίζουμε και το σιρόπι
στα 2. Σιροπιάζουμε τον πρώτο πάτο. Στο μεταξύ χτυπάμε τη μόρφατ, το γάλα, την άχνη και χωριστά τους κρόκους με το τυρί κρέμα. Τα ενώνουμε και απλώνουμε τη μισή κρέμα στον πρώτο πάτο. Βάζουμε απο πάνω το άλλο μισό παντεσπάνι, το σιρόπι και την κρέμα.
Διαβάστε τη συνταγή στο: suntagesnikoulas.blogspot.gr
Χτυπάμε όλα τα υλικά για το παντεσπάνι στο μίξερ για 4 λεπτά. Ψήνουμε στους 180 για 1 ώρα σε ταψάκι 26-28εκ. Ετοιμάζουμε το σιρόπι βάζοντας όλα τα υλικά για βράσιμο για 5 λεπτά. Κόβουμε το παντεσπάνι στα 2 μόλις κρυώσει, χωρίζουμε και το σιρόπι
στα 2. Σιροπιάζουμε τον πρώτο πάτο. Στο μεταξύ χτυπάμε τη μόρφατ, το γάλα, την άχνη και χωριστά τους κρόκους με το τυρί κρέμα. Τα ενώνουμε και απλώνουμε τη μισή κρέμα στον πρώτο πάτο. Βάζουμε απο πάνω το άλλο μισό παντεσπάνι, το σιρόπι και την κρέμα.
Διαβάστε τη συνταγή στο: suntagesnikoulas.blogspot.gr