Από το: ditucook
Βάζουμε τον κιμά και το κρεμμύδι σε ένα βαθύ μπολ. Συνεχίζουμε με τα μπαχαρικά και το ψωμί του τοστ. Προσθέτουμε το γάλα. Χτυπάμε λίγο τα ασπράδια να αφρίσουν και τα ρίχνουμε και αυτά μέσα. Τέλος προσθέτουμε το
λάδι και ζυμώνουμε καλά με τα χέρια μας. Βάζουμε τη ζύμη στο ψυγείο για μισή ώρα. Στη συνέχεια λαδώνουμε τα χέρια μας και πλάθουμε τα μπιφτέκια. Στρώνουμε αντικολλητικό χαρτί σε ένα ταψί και τα τοποθετούμε πάνω. Ψήνουμε για 45 λεπτά στους 200c. Εμείς τα σερβίραμε με βραστά χόρτα αλλά ταιριάζουν ιδανικά και με πατάτες τηγανιτές, ρύζι, σαλάτες ή ότι άλλο σας αρέσει. Έχουν λιγότερα λιπαρά σε σχέση με το κόκκινο κρέας και είναι πολύ γευστικά χάρη στον συνδυασμό των μπαχαρικών που περιέχουν.
Διαβάστε τη συνταγή στο: ditucook.blogspot.gr
Βάζουμε τον κιμά και το κρεμμύδι σε ένα βαθύ μπολ. Συνεχίζουμε με τα μπαχαρικά και το ψωμί του τοστ. Προσθέτουμε το γάλα. Χτυπάμε λίγο τα ασπράδια να αφρίσουν και τα ρίχνουμε και αυτά μέσα. Τέλος προσθέτουμε το
λάδι και ζυμώνουμε καλά με τα χέρια μας. Βάζουμε τη ζύμη στο ψυγείο για μισή ώρα. Στη συνέχεια λαδώνουμε τα χέρια μας και πλάθουμε τα μπιφτέκια. Στρώνουμε αντικολλητικό χαρτί σε ένα ταψί και τα τοποθετούμε πάνω. Ψήνουμε για 45 λεπτά στους 200c. Εμείς τα σερβίραμε με βραστά χόρτα αλλά ταιριάζουν ιδανικά και με πατάτες τηγανιτές, ρύζι, σαλάτες ή ότι άλλο σας αρέσει. Έχουν λιγότερα λιπαρά σε σχέση με το κόκκινο κρέας και είναι πολύ γευστικά χάρη στον συνδυασμό των μπαχαρικών που περιέχουν.
Διαβάστε τη συνταγή στο: ditucook.blogspot.gr