Από το: Il laboratorio di mm_skg
Σίγουρα κι εσείς θα έχετε αναρρωτηθεί πως τα κοτόπουλα που πουλάνε τα κοτοπουλάδικα είναι τόσο καλοψημένα, με την τραγανή τους πετσούλα, ενώ το κρέας τους παραμένει μαλακό και ζουμερό. Το μυστικό είναι στον μαρινάρισμα αλλά και στον τρόπο ψησίματος. Την επόμενη
φορά που θα θελήσετε να φτιάξετε ψητό κοτόπουλο, ακολουθήστε τις οδηγίες μου και μάλλον δεν θα ξανα αγοράσετε απο τα έτοιμα! Καθώς δε πλησιαζει και η Τσικνοπέμπτη, προγραμματίστε να το ετοιμάσετε για να "τσικνίσετε" νόστιμα οικογενειακά ή με καλή φιλική παρέα!
Διαβάστε όλη τη συνταγή στο: https://illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
Σίγουρα κι εσείς θα έχετε αναρρωτηθεί πως τα κοτόπουλα που πουλάνε τα κοτοπουλάδικα είναι τόσο καλοψημένα, με την τραγανή τους πετσούλα, ενώ το κρέας τους παραμένει μαλακό και ζουμερό. Το μυστικό είναι στον μαρινάρισμα αλλά και στον τρόπο ψησίματος. Την επόμενη
φορά που θα θελήσετε να φτιάξετε ψητό κοτόπουλο, ακολουθήστε τις οδηγίες μου και μάλλον δεν θα ξανα αγοράσετε απο τα έτοιμα! Καθώς δε πλησιαζει και η Τσικνοπέμπτη, προγραμματίστε να το ετοιμάσετε για να "τσικνίσετε" νόστιμα οικογενειακά ή με καλή φιλική παρέα!
Διαβάστε όλη τη συνταγή στο: https://illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.