Από το: Οι Θησαυροί Της Κουζίνας
Η τσιπούρα είναι από μόνη της νόστιμο ψάρι, αλλά τώρα θα γίνει δυο φορές πιο νόστιμη. Αλατοπιπερώνουμε τα ψάρια κι από τις δύο πλευρές. Κόβουμε τα σκόρδα σε πολύ λεπτά δοντάκια και τα ανακατεύουμε μαζί με τη ρίγανη και το θυμάρι. Βάζουμε από μία κουταλιά στην
κοιλιά του κάθε ψαριού και το υπόλοιπο από πάνω στη ράχη του. Κόβουμε τη ντομάτα σε ροδέλες και τις τοποθετούμε στη ράχη των ψαριών. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το λάδι, το χυμό λεμονιού και τη μουστάρδα.
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://thisauroikouzinas-syntages.blogspot.gr
Η τσιπούρα είναι από μόνη της νόστιμο ψάρι, αλλά τώρα θα γίνει δυο φορές πιο νόστιμη. Αλατοπιπερώνουμε τα ψάρια κι από τις δύο πλευρές. Κόβουμε τα σκόρδα σε πολύ λεπτά δοντάκια και τα ανακατεύουμε μαζί με τη ρίγανη και το θυμάρι. Βάζουμε από μία κουταλιά στην
κοιλιά του κάθε ψαριού και το υπόλοιπο από πάνω στη ράχη του. Κόβουμε τη ντομάτα σε ροδέλες και τις τοποθετούμε στη ράχη των ψαριών. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το λάδι, το χυμό λεμονιού και τη μουστάρδα.
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://thisauroikouzinas-syntages.blogspot.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.