Enjoy cooking
Browse through over
50,000 tasty recipes.
Home » , , » Τι να κάνουμε το λάδι που έχουμε τηγανίσει και είναι για πέταμα.

Τι να κάνουμε το λάδι που έχουμε τηγανίσει και είναι για πέταμα.

Written By Unknown on Δευτέρα 12 Ιουνίου 2017 | Ιουνίου 12, 2017

Μοναδικές «Συνταγές φαγητών» και γλυκών, επιλεγμένες από τις κορυφαίες διαδικτυακές κουζίνες.
Από το: toftiaxa.gr
Ο περισσότερος κόσμος όταν τηγανίζει, το λαδάκι που είναι για πέταμα το αδειάζει στο νεροχύτη. Αυτό είναι λάθος καθώς μόνο ένα λίτρο τηγανέλαιο είναι ικανό να μολύνει πολλά λίτρα νερού. Υπάρχουν διάφοροι τρόποι που μπορούμε να

ξεφορτωθούμε αυτό το λάδι. Ο πρώτος και πιο απλό είναι αφού δεν θέλουμε άλλο το λάδι να το αδειάσουμε σε πλαστικό μπουκάλι και να το πετάξουμε κανονικά στα σκουπίδια. Τόσο απλά! Ο δεύτερος τρόπος είναι  να το πάμε σε μέρη όπου ανακυκλώνουν τηγανέλαια όπως καταστήματα εστίασ...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.toftiaxa.gr


SHARE

About Unknown

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.