Από το: Greek M@s@
Κόβουμε τα στήθη σε μπουκίτσες και τα πλένουμε κάτω από τρεχούμενο χλιαρό νερό. Σε προθερμασμένη κατσαρόλα (βαθιά, για να μην πιτσιλιστείτε!), βάζουμε αρκετή ποσότητα Collinese και σοτάρουμε τα κομματάκια κοτόπουλου μέχρι να ροδίσουν καλά (αν χρειαστεί βάζουμε και
άλλο Collinese, ειδικά αν έχουν σχηματιστεί καμένα υπολείμματα από το κρέας!) και τα τοποθετούμε μετά σε καθαρό μπολ να στραγγίξουν. Οταν τελειώσουμε το σοτάρισμα κρατάμε 1 κουταλιά της σούπας από το τηγανισμένο λάδι-βούτυρο...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.greekmasa.gr
Κόβουμε τα στήθη σε μπουκίτσες και τα πλένουμε κάτω από τρεχούμενο χλιαρό νερό. Σε προθερμασμένη κατσαρόλα (βαθιά, για να μην πιτσιλιστείτε!), βάζουμε αρκετή ποσότητα Collinese και σοτάρουμε τα κομματάκια κοτόπουλου μέχρι να ροδίσουν καλά (αν χρειαστεί βάζουμε και
άλλο Collinese, ειδικά αν έχουν σχηματιστεί καμένα υπολείμματα από το κρέας!) και τα τοποθετούμε μετά σε καθαρό μπολ να στραγγίξουν. Οταν τελειώσουμε το σοτάρισμα κρατάμε 1 κουταλιά της σούπας από το τηγανισμένο λάδι-βούτυρο...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.greekmasa.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.