Enjoy cooking
Browse through over
50,000 tasty recipes.

Κοτόπουλο με σάλτσα μυρωδικών

Written By Unknown on Τρίτη 20 Ιουνίου 2017 | Ιουνίου 20, 2017

Μοναδικές «Συνταγές φαγητών» και γλυκών, επιλεγμένες από τις κορυφαίες διαδικτυακές κουζίνες.
Από το: Greek M@s@
Κόβουμε τα στήθη σε μπουκίτσες και τα πλένουμε κάτω από τρεχούμενο χλιαρό νερό. Σε προθερμασμένη κατσαρόλα (βαθιά, για να μην πιτσιλιστείτε!), βάζουμε αρκετή ποσότητα Collinese και σοτάρουμε τα κομματάκια κοτόπουλου μέχρι να ροδίσουν καλά (αν χρειαστεί βάζουμε και

άλλο Collinese, ειδικά αν έχουν σχηματιστεί καμένα υπολείμματα από το κρέας!) και τα τοποθετούμε μετά σε καθαρό μπολ να στραγγίξουν. Οταν τελειώσουμε το σοτάρισμα κρατάμε 1 κουταλιά της σούπας από το τηγανισμένο λάδι-βούτυρο...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.greekmasa.gr


SHARE

About Unknown

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.