Από το: Betty's cuisine
Καλημέρα και καλή εβδομάδα! Για όσους αγαπούν την καρύδα και τα εύκολα κεκάκια… Βουτυρώνουμε και αλευρώνουμε καλά μια μακρόστενη φόρμα. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 170ο στον αέρα (ή στους 180οστις αντιστάσεις). Κοσκινίζουμε το αλεύρι μαζί
με το μπέικιν. Λιώνουμε το βούτυρο προσέχοντας να μην κάψει και το αφήνουμε να κρυώσει. Χτυπάμε πολύ καλά την ζάχαρη με τα αυγά, να αφρατέψουν. Προσθέτουμε το λιωμένο βούτυρο και ανακατεύουμε ελαφρά. Προσθέτουμε το αλεύρι...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://bettyscuisine.blogspot.gr
Καλημέρα και καλή εβδομάδα! Για όσους αγαπούν την καρύδα και τα εύκολα κεκάκια… Βουτυρώνουμε και αλευρώνουμε καλά μια μακρόστενη φόρμα. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 170ο στον αέρα (ή στους 180οστις αντιστάσεις). Κοσκινίζουμε το αλεύρι μαζί
με το μπέικιν. Λιώνουμε το βούτυρο προσέχοντας να μην κάψει και το αφήνουμε να κρυώσει. Χτυπάμε πολύ καλά την ζάχαρη με τα αυγά, να αφρατέψουν. Προσθέτουμε το λιωμένο βούτυρο και ανακατεύουμε ελαφρά. Προσθέτουμε το αλεύρι...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://bettyscuisine.blogspot.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.