Από το: Γλυκιές Ιστορίες
Ανοίγω τα φιλέτα πάνω σε μια επίπεδη επιφάνεια & τα αλατοπιπερώνω. Στο κέντρο κάθε φιλέτου, κατά μήκος τους, μοιράζω το μείγμα, σκόρδο-κασέρι-μαϊντανό. Τυλίγω τα φιλέτα σε μακριά ρολά και τα στερεώνω με οδοντογλυφίδες (εναλλακτικά, τα δένω σε κοντινές
αποστάσεις με σπάγκο μαγειρικής). Ζεσταίνω το ελαιόλαδο σε μια φαρδιά και ρηχή κατσαρόλα και σοτάρω τα ρολά για 4-5 λεπτά, μέχρι να ροδίσουν, γυρίζοντάς τα προσεκτικά. Προσθέτω το κρεμμύδι και συνεχίζω το σοτάρισμα για 2 – 3 λεπτά ακ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://glykesistories.blogspot.gr
Ανοίγω τα φιλέτα πάνω σε μια επίπεδη επιφάνεια & τα αλατοπιπερώνω. Στο κέντρο κάθε φιλέτου, κατά μήκος τους, μοιράζω το μείγμα, σκόρδο-κασέρι-μαϊντανό. Τυλίγω τα φιλέτα σε μακριά ρολά και τα στερεώνω με οδοντογλυφίδες (εναλλακτικά, τα δένω σε κοντινές
αποστάσεις με σπάγκο μαγειρικής). Ζεσταίνω το ελαιόλαδο σε μια φαρδιά και ρηχή κατσαρόλα και σοτάρω τα ρολά για 4-5 λεπτά, μέχρι να ροδίσουν, γυρίζοντάς τα προσεκτικά. Προσθέτω το κρεμμύδι και συνεχίζω το σοτάρισμα για 2 – 3 λεπτά ακ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://glykesistories.blogspot.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.