Από το: Betty's cuisine
Κοσκινίζουμε το αλεύρι μαζί με το μπέικιν, την σόδα και το αλάτι. Στο μπολ του μίξερ χτυπάμε το ελαιόλαδο με την ζάχαρη για 2-3 λεπτά. Προσθέτουμε ένα-ένα τα αυγά συνεχίζοντας το χτύπημα σε μέτρια προς χαμηλή ταχύτητα. Προσθέτουμε το γάλα και το κονιάκ και τέλος την κανέλα, το
γαρύφαλλο και τις σταφίδες. Τέλος ρίχνουμε λίγο-λίγο το αλεύρι, ανακατεύοντας στην χαμηλότερη ταχύτητα για λίγο, μέχρι να ενσωματωθούν τα υλικά. Αφήνουμε την ζύμη να ξεκουραστεί για 15 λεπτά. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180ο στον αέρα και σ...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://bettyscuisine.blogspot.gr
Κοσκινίζουμε το αλεύρι μαζί με το μπέικιν, την σόδα και το αλάτι. Στο μπολ του μίξερ χτυπάμε το ελαιόλαδο με την ζάχαρη για 2-3 λεπτά. Προσθέτουμε ένα-ένα τα αυγά συνεχίζοντας το χτύπημα σε μέτρια προς χαμηλή ταχύτητα. Προσθέτουμε το γάλα και το κονιάκ και τέλος την κανέλα, το
γαρύφαλλο και τις σταφίδες. Τέλος ρίχνουμε λίγο-λίγο το αλεύρι, ανακατεύοντας στην χαμηλότερη ταχύτητα για λίγο, μέχρι να ενσωματωθούν τα υλικά. Αφήνουμε την ζύμη να ξεκουραστεί για 15 λεπτά. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180ο στον αέρα και σ...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://bettyscuisine.blogspot.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.