Από το: Pandespani
Οι ζωμοί εμπλουτίζουν τις σάλτσες, τονίζουν το επιθυμητό στοιχείο, δίνουν βάθος, υφή και πολυπλοκότητα σε ένα πιάτο. Στην ιστορία και στην διαχρονική αξία του κεφαλαίου ζωμοί αναφερθήκαμε γράφοντας για τον σπιτικό ζωμό κρέατος. «Ο ζωμός είναι η ψυχή και η πεμπτουσία
των σαλτσών», έλεγε ο πρωτοπόρος της μοντέρνας κουζίνας Francois Marin. Ο ρόλος του είναι καθοριστικός για την γεύση του φαγητού που απολαμβάνουμε. Παρότι στα ελληνικά όλες οι αρωματικές, υγρές βάσεις αποκαλούνται ζωμοί, η διεθνής επαγγελμ...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.pandespani.com
Οι ζωμοί εμπλουτίζουν τις σάλτσες, τονίζουν το επιθυμητό στοιχείο, δίνουν βάθος, υφή και πολυπλοκότητα σε ένα πιάτο. Στην ιστορία και στην διαχρονική αξία του κεφαλαίου ζωμοί αναφερθήκαμε γράφοντας για τον σπιτικό ζωμό κρέατος. «Ο ζωμός είναι η ψυχή και η πεμπτουσία
των σαλτσών», έλεγε ο πρωτοπόρος της μοντέρνας κουζίνας Francois Marin. Ο ρόλος του είναι καθοριστικός για την γεύση του φαγητού που απολαμβάνουμε. Παρότι στα ελληνικά όλες οι αρωματικές, υγρές βάσεις αποκαλούνται ζωμοί, η διεθνής επαγγελμ...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.pandespani.com
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.