Enjoy cooking
Browse through over
50,000 tasty recipes.
Home » , , , , , , » Ζωμοί, οι βασικοί όροι και οι διαφορές τους

Ζωμοί, οι βασικοί όροι και οι διαφορές τους

Written By Unknown on Κυριακή 18 Ιουνίου 2017 | Ιουνίου 18, 2017

Μοναδικές «Συνταγές φαγητών» και γλυκών, επιλεγμένες από τις κορυφαίες διαδικτυακές κουζίνες.
Από το: Pandespani
Οι ζωμοί εμπλουτίζουν τις σάλτσες, τονίζουν το επιθυμητό στοιχείο, δίνουν βάθος, υφή και πολυπλοκότητα σε ένα πιάτο. Στην ιστορία και στην διαχρονική αξία του κεφαλαίου ζωμοί αναφερθήκαμε γράφοντας για τον σπιτικό ζωμό κρέατος. «Ο ζωμός είναι η ψυχή και η πεμπτουσία

των σαλτσών», έλεγε ο πρωτοπόρος της μοντέρνας κουζίνας Francois Marin. Ο ρόλος του είναι καθοριστικός για την γεύση του φαγητού που απολαμβάνουμε. Παρότι στα ελληνικά όλες οι αρωματικές, υγρές βάσεις αποκαλούνται ζωμοί, η διεθνής επαγγελμ...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.pandespani.com


SHARE

About Unknown

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.