Από το: Κουζινομαγειρέματα
Ένα γλυκό πανεύκολο, με φανταστική γεύση, δροσερό αφού διατηρείται στο ψυγείο και οικονομικό. Σε μια κατσαρόλα ζεσταίνουμε το γάλα με τη ζάχαρη και το βούτυρο σε μέτρια φωτιά και λίγο πριν πάρουν βράση, ρίχνουμε το σιμιγδάλι ανακατεύοντας γρήγορα με σύρμα για να
μην κολλήσει στον πάτο της κατσαρόλας. Χαμηλώνουμε τη φωτιά και μαγειρεύουμε για 5' ανακατεύοντας ασταμάτητα, μέχρι να πήξει ο χαλβάς. Αποσύρουμε τη κατσαρόλα από τη φωτιά, προσθέτουμε τις βανίλιες και ανακατεύουμε ξανά...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://kouzinomageiremata.blogspot.gr
Ένα γλυκό πανεύκολο, με φανταστική γεύση, δροσερό αφού διατηρείται στο ψυγείο και οικονομικό. Σε μια κατσαρόλα ζεσταίνουμε το γάλα με τη ζάχαρη και το βούτυρο σε μέτρια φωτιά και λίγο πριν πάρουν βράση, ρίχνουμε το σιμιγδάλι ανακατεύοντας γρήγορα με σύρμα για να
μην κολλήσει στον πάτο της κατσαρόλας. Χαμηλώνουμε τη φωτιά και μαγειρεύουμε για 5' ανακατεύοντας ασταμάτητα, μέχρι να πήξει ο χαλβάς. Αποσύρουμε τη κατσαρόλα από τη φωτιά, προσθέτουμε τις βανίλιες και ανακατεύουμε ξανά...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://kouzinomageiremata.blogspot.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.