Enjoy cooking
Browse through over
50,000 tasty recipes.

Λαβράκι φούρνου

Written By Unknown on Σάββατο 17 Ιουνίου 2017 | Ιουνίου 17, 2017

Μοναδικές «Συνταγές φαγητών» και γλυκών, επιλεγμένες από τις κορυφαίες διαδικτυακές κουζίνες.
Από το: Chefoulis
 Σε ένα  μπολ βάζουμε το κρεμμύδι, το σκόρδο, τα ντοματίνια,αλάτι,πιπέρι,το ελαιόλαδο και τα ανακατεύουμε όλα μαζί. Αδειάζουμε το μείγμα σε ένα αρκετά μεγάλο πυρίμαχο σκεύος, βάζουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά μας, βάζουμε και τα καθαρισμένα ψάρια, τα αλατίζουμε, τα
λαδώνουμε λίγο και σκεπάζουμε με αλουμινόχαρτο.Ψήνουμε στο φούρνο για 25-30 λεπτά (ανάλογα τον φούρνο μας). Στα τελευταία 5 λεπτά αφαιρούμε το αλουμινόχαρτο. Είναι έτοιμο να το απολαύσουμε πασπαλίζοντας με ψιλοκομμένο μαϊντανό...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.chefoulis.gr


SHARE

About Unknown

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.