Από το: Betty's cuisine
Μια ιδιαίτερη και πρωτότυπη μαρμελάδα που θα σας ενθουσιάσει με την απίστευτη, αρωματική, ξινούτσικη γεύση της!!! Καθαρίζουμε τα ακτινίδια και τα κόβουμε σε φέτες. Τα ζυγίζουμε, τα ρίχνουμε στην κατσαρόλα και προσθέτουμε ζάχαρη ίση με το 60% του βάρους τους. Ανακατεύουμε και
τα αφήνουμε εκτός ψυγείου για 1 ώρα τουλάχιστον. Αφού μείνουν και κατεβάσουν τα υγρά τους, τα βάζουμε σε δυνατή φωτιά. Μόλις πάρουν βράση χαμηλώνουμε τη φωτιά στο μισό και τα αφήνουμε να σιγοβράσουν, ανακατεύοντας σταδιακά. Αφού βράσ...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://bettyscuisine.blogspot.gr
Μια ιδιαίτερη και πρωτότυπη μαρμελάδα που θα σας ενθουσιάσει με την απίστευτη, αρωματική, ξινούτσικη γεύση της!!! Καθαρίζουμε τα ακτινίδια και τα κόβουμε σε φέτες. Τα ζυγίζουμε, τα ρίχνουμε στην κατσαρόλα και προσθέτουμε ζάχαρη ίση με το 60% του βάρους τους. Ανακατεύουμε και
τα αφήνουμε εκτός ψυγείου για 1 ώρα τουλάχιστον. Αφού μείνουν και κατεβάσουν τα υγρά τους, τα βάζουμε σε δυνατή φωτιά. Μόλις πάρουν βράση χαμηλώνουμε τη φωτιά στο μισό και τα αφήνουμε να σιγοβράσουν, ανακατεύοντας σταδιακά. Αφού βράσ...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://bettyscuisine.blogspot.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.