Από το: Ζουζουνομαγειρέματα
Βράζουμε το σιρόπι για 6-7 λεπτά, αφήνουμε να κρυώσει. Κάνουμε μία μέτρια ζύμη με τα υλικά. Χωρίζουμε τη ζύμη σε 12 μπαλάκια, τα αφήνουμε να ξεκουραστούν. Ανοίγουμε σε φύλλα όσο μεγάλα μπορούμε, ας τρυπήσουν η ζύμη δεν μας πειράζει. Διπλώνουμε τα φύλλα
μέχρι το μισό σε πιέτες, βάζουμε από ένα κουταλάκι γέμιση ανά διαστήματα σε 5-6 σιμία, διπλώνουμε, όπως στη φωτογραφία. Μπορούμε να βάλουμε καρύδια ή αμύγδαλα ότι έχουμε σε ξυρούς καρπούς. κόβουμε τετράγωνα και με τα χέρια κάνουμε φιόγκ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://zzcook.blogspot.gr
Βράζουμε το σιρόπι για 6-7 λεπτά, αφήνουμε να κρυώσει. Κάνουμε μία μέτρια ζύμη με τα υλικά. Χωρίζουμε τη ζύμη σε 12 μπαλάκια, τα αφήνουμε να ξεκουραστούν. Ανοίγουμε σε φύλλα όσο μεγάλα μπορούμε, ας τρυπήσουν η ζύμη δεν μας πειράζει. Διπλώνουμε τα φύλλα
μέχρι το μισό σε πιέτες, βάζουμε από ένα κουταλάκι γέμιση ανά διαστήματα σε 5-6 σιμία, διπλώνουμε, όπως στη φωτογραφία. Μπορούμε να βάλουμε καρύδια ή αμύγδαλα ότι έχουμε σε ξυρούς καρπούς. κόβουμε τετράγωνα και με τα χέρια κάνουμε φιόγκ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://zzcook.blogspot.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.