Από το: Zaxapn kai alati
Καλημέρα... σήμερα εμείς δεν είχαμε ίντερνετ και τηλέφωνο, γινόταν εργασίες, πριν από λίγο αποκαταστάθηκε. Ριζότο για σήμερα. Οι κολοκυθοανθοί είναι τις εποχής. ΄Εάν όμως θέλετε μια ευκολότερη λύση για να μην παιδεύεστε με το γέμισμα γατί εδώ που τα λέμε είναι και λίγο
μπελαλίδικοι και για να μην σας ανοίξουν κατά το βράσιμο η καλύτερη λύση είναι το ριζότο. Χρησιμοποιούμε τα ίδια υλικά όπως και για το γέμισμα και έτσι δεν χάνουμε τη γεύση. Το μόνο μυστικό για ένα τέλειο ριζότο είναι το βούτυρο και η παρμεζάνα...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://zaaxarikaialati.blogspot.gr
Καλημέρα... σήμερα εμείς δεν είχαμε ίντερνετ και τηλέφωνο, γινόταν εργασίες, πριν από λίγο αποκαταστάθηκε. Ριζότο για σήμερα. Οι κολοκυθοανθοί είναι τις εποχής. ΄Εάν όμως θέλετε μια ευκολότερη λύση για να μην παιδεύεστε με το γέμισμα γατί εδώ που τα λέμε είναι και λίγο
μπελαλίδικοι και για να μην σας ανοίξουν κατά το βράσιμο η καλύτερη λύση είναι το ριζότο. Χρησιμοποιούμε τα ίδια υλικά όπως και για το γέμισμα και έτσι δεν χάνουμε τη γεύση. Το μόνο μυστικό για ένα τέλειο ριζότο είναι το βούτυρο και η παρμεζάνα...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://zaaxarikaialati.blogspot.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.