Από το: Κοπιάστε στην Κουζίνα μου
Η Κρέμα Καραμελέ (Crème Caramel στα Γαλλικά) είναι μια κρέμα που γίνεται με κρέμα γάλακτος ή γάλα και αυγά και ψήνεται στο φούρνο. Η καραμέλα που στρώνεται στον πάτο, αφού ψηθεί το γλυκό, δημιουργεί ένα συρόπι καραμέλας και το γλυκό αναποδογυρίζεται για να
φαίνεται η καραμέλα από πάνω. Η κρέμα καραμελέ γίνεται πάρα πολύ εύκολα. Το πιο δύσκολο μέρος για τους αρχάριους ίσως είναι η καραμέλα, αλλά εάν ακολουθήσετε τις οδηγίες μου, θα δείτε ότι γίνεται πολύ εύκολα...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: https://www.kopiaste.info
Η Κρέμα Καραμελέ (Crème Caramel στα Γαλλικά) είναι μια κρέμα που γίνεται με κρέμα γάλακτος ή γάλα και αυγά και ψήνεται στο φούρνο. Η καραμέλα που στρώνεται στον πάτο, αφού ψηθεί το γλυκό, δημιουργεί ένα συρόπι καραμέλας και το γλυκό αναποδογυρίζεται για να
φαίνεται η καραμέλα από πάνω. Η κρέμα καραμελέ γίνεται πάρα πολύ εύκολα. Το πιο δύσκολο μέρος για τους αρχάριους ίσως είναι η καραμέλα, αλλά εάν ακολουθήσετε τις οδηγίες μου, θα δείτε ότι γίνεται πολύ εύκολα...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: https://www.kopiaste.info
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.