Από το: cook-the-book
Το να έρχομαι στο cookthebook, ένα μπλογκ μαγειρικής με αναγνώστριες και αναγνώστες πολύ υψηλού επιπέδου, και να γράφω μια τόσο απλοϊκή συνταγή είναι σαν να πηγαίνω να μάθω προπαίδεια τους σπουδαστές του Χάρβαρντ και του ΜΙΤ. Οπότε εύλογοι είναι οι φόβοι μου μη
τυχόν και με κράξουν. Το κάνω όμως γιατί υπάρχει ένα μυστικό που κατέχω περί του θέματος και θέλω να σας το μεταφέρω: Τα φασολάκια Σμύρνης, αυτά τα μαυροπράσινα λεπτά και κοντά φασολάκια είναι πάρα πολύ νόστιμα...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://cookthebook.blogspot.gr
Το να έρχομαι στο cookthebook, ένα μπλογκ μαγειρικής με αναγνώστριες και αναγνώστες πολύ υψηλού επιπέδου, και να γράφω μια τόσο απλοϊκή συνταγή είναι σαν να πηγαίνω να μάθω προπαίδεια τους σπουδαστές του Χάρβαρντ και του ΜΙΤ. Οπότε εύλογοι είναι οι φόβοι μου μη
τυχόν και με κράξουν. Το κάνω όμως γιατί υπάρχει ένα μυστικό που κατέχω περί του θέματος και θέλω να σας το μεταφέρω: Τα φασολάκια Σμύρνης, αυτά τα μαυροπράσινα λεπτά και κοντά φασολάκια είναι πάρα πολύ νόστιμα...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://cookthebook.blogspot.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.