Από το: Betty's cuisine
Απίστευτη γεύση και άρωμα, η νέα μας αγαπημένη χρυσαφένια μαρμελάδα!!! Πλένουμε καλά όλα τα φρούτα και τα βάζουμε σε μεγάλη κατσαρόλα με κρύο νερό να τα σκεπάζει. Τα βράζουμε σε δυνατή φωτιά. Σε 20 λεπτά περίπου, τα μανταρίνια είναι έτοιμα και τα βγάζουμε με
τρυπητή κουτάλα. Τα υπόλοιπα τα βράζουμε για 45 λεπτά συνολικά περίπου, μέχρι να τρυπιούνται με το πιρούνι. Τα αποσύρουμε από την φωτιά, πετάμε το νερό και τα...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://bettyscuisine.blogspot.gr
Απίστευτη γεύση και άρωμα, η νέα μας αγαπημένη χρυσαφένια μαρμελάδα!!! Πλένουμε καλά όλα τα φρούτα και τα βάζουμε σε μεγάλη κατσαρόλα με κρύο νερό να τα σκεπάζει. Τα βράζουμε σε δυνατή φωτιά. Σε 20 λεπτά περίπου, τα μανταρίνια είναι έτοιμα και τα βγάζουμε με
τρυπητή κουτάλα. Τα υπόλοιπα τα βράζουμε για 45 λεπτά συνολικά περίπου, μέχρι να τρυπιούνται με το πιρούνι. Τα αποσύρουμε από την φωτιά, πετάμε το νερό και τα...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://bettyscuisine.blogspot.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.