Από το: Greek M@s@
Ανοίγετε την κοιλιά των ψαριών, αφαιρείτε τα εντόσθια, πλένετε καλά και αλατίζετε. Κόβετε σε ροδέλες το κρεμμύδι και την πιπεριά, ψιλοκόβετε το σκόρδο και τα ρίχνετε στο τηγάνι με λίγο ελαιόλαδο. Μόλις μαραθούν, προσθέτετε τη ντομάτα, το μαϊντανό ψιλοκομμένο, αλάτι, πιπέρι και
ρίγανη. Τα αφήνετε να πάρουν μία βράση (5-6 λεπτά) και τα αφαιρείτε από τη φωτιά. Κόβετε τις πατάτες σε χοντρούς κύβους και τις βάζετε μαζί με τα ψάρια σε ένα ταψί. Περιχύνετε τη σάλτσα από πάνω τους και προσθέτετε 1 κούπα νερό και...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.greekmasa.gr
Ανοίγετε την κοιλιά των ψαριών, αφαιρείτε τα εντόσθια, πλένετε καλά και αλατίζετε. Κόβετε σε ροδέλες το κρεμμύδι και την πιπεριά, ψιλοκόβετε το σκόρδο και τα ρίχνετε στο τηγάνι με λίγο ελαιόλαδο. Μόλις μαραθούν, προσθέτετε τη ντομάτα, το μαϊντανό ψιλοκομμένο, αλάτι, πιπέρι και
ρίγανη. Τα αφήνετε να πάρουν μία βράση (5-6 λεπτά) και τα αφαιρείτε από τη φωτιά. Κόβετε τις πατάτες σε χοντρούς κύβους και τις βάζετε μαζί με τα ψάρια σε ένα ταψί. Περιχύνετε τη σάλτσα από πάνω τους και προσθέτετε 1 κούπα νερό και...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.greekmasa.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.