Αναζήτηση φαγητών και υλικών

Μοσχαρίσιο μπούτι, με γλυκόξινη σάλτσα από μύρτιλα και Αγιωργίτικο κρασί Νεμέας, πατάτες βουτύρου σοτέ και λαχανικά.

Μοσχαρίσιο μπούτι, με γλυκόξινη σάλτσα από μύρτιλα και Αγιωργίτικο κρασί Νεμέας, πατάτες βουτύρου σοτέ και λαχανικά. - by https://syntages-faghtwn.blogspot.gr
Από το: Chefs & Cooks
Για το κρέας: Κόβουμε το κρέας σε κομμάτια της επιλογής μας (κύβους ή λωρίδες) και αλατοπιπερόνουμε καλά. Ζεσταίνουμε λάδι σε μια κατσαρόλα και ρίχνουμε ψιλοκομένο κρεμμύδι και σκόρδο. Βάζουμε μέσα το κρέας και το τσιγαρίζουμε  καλά από όλες τις πλευρές, να θωρακιστεί. Ρίχνουμε μια κούπα (250 ml) κρασί και συμπληρώνουμε με ζεστό νερό μέχρι να
καλυφθεί το κρέας. Προσθέτουμε 1-2 φύλλα δάφνης, αλάτι και πιπέρι. Βάζουμε καπάκι και αφήνουμε να σιγοβράσει μία με μιάμιση ώρα. Εάν χρειαστεί συμπληρώνουμε με ζεστό νερό...
 

Διαβάστε τη συνταγή στο: http://chefsncooks.blogspot.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.