Από το: Συνταγές και Συμβουλές Μαγειρικής
Προσέχουμε πάντα τα ψάρια που παίρνουμε να είναι πάρα πολύ φρέσκα. Τί σημαίνει αυτό; Τα μάτια και το δέρμα τους να λάμπουν και το σώμα τους να είναι σφριγηλό. Όσο μεγαλύτερο είναι το ψάρι μας, τόσο πιο δύσκολα καθαρίζεται. Γι΄ αυτό ίσως θα ήταν καλό να ζητήσουμε από
τον ψαρά να το καθαρίσει αυτός αλλά να μην το κόψει, ούτε ν΄αφαιρέσει το κεφάλι του ψαριού που δίνει μεγάλη εμφάνιση κατά το σερβίρισμα... Στην περίπτωση της ζαργάνας προτίμησα να την καθαρίσω η ίδια, μιας κι είχα την υποψία πως θα ήταν χαβ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.e-sofia.gr
Προσέχουμε πάντα τα ψάρια που παίρνουμε να είναι πάρα πολύ φρέσκα. Τί σημαίνει αυτό; Τα μάτια και το δέρμα τους να λάμπουν και το σώμα τους να είναι σφριγηλό. Όσο μεγαλύτερο είναι το ψάρι μας, τόσο πιο δύσκολα καθαρίζεται. Γι΄ αυτό ίσως θα ήταν καλό να ζητήσουμε από
τον ψαρά να το καθαρίσει αυτός αλλά να μην το κόψει, ούτε ν΄αφαιρέσει το κεφάλι του ψαριού που δίνει μεγάλη εμφάνιση κατά το σερβίρισμα... Στην περίπτωση της ζαργάνας προτίμησα να την καθαρίσω η ίδια, μιας κι είχα την υποψία πως θα ήταν χαβ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.e-sofia.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.