Αναζήτηση φαγητών και υλικών

Ζαργάνα στη σχάρα

Μοναδικές «Συνταγές φαγητών» και γλυκών, επιλεγμένες από τις κορυφαίες διαδικτυακές κουζίνες.
Από το: Συνταγές και Συμβουλές Μαγειρικής
Προσέχουμε πάντα τα ψάρια που παίρνουμε να είναι πάρα πολύ φρέσκα. Τί σημαίνει αυτό; Τα μάτια και το δέρμα τους να λάμπουν και το σώμα τους να είναι σφριγηλό. Όσο μεγαλύτερο είναι το ψάρι μας, τόσο πιο δύσκολα καθαρίζεται. Γι΄ αυτό ίσως θα ήταν καλό να ζητήσουμε από

τον ψαρά να το καθαρίσει αυτός αλλά να μην το κόψει, ούτε ν΄αφαιρέσει το κεφάλι του ψαριού που δίνει μεγάλη εμφάνιση κατά το σερβίρισμα... Στην περίπτωση της ζαργάνας προτίμησα να την καθαρίσω η ίδια, μιας κι είχα την υποψία πως θα ήταν χαβ...

Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.e-sofia.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.