Από το: Ζουζουνομαγειρέματα
Το γλυκό αυτό το τρώγαμε πριν 40 χρόνια να φανταστείτε πολύ συχνά όταν ζούσαμε στην Γερμανία, η μαμά μου μου το ζήτησε να της το κάνω με βερίκοκα έγινε όπως πάντα υπέροχο! Είναι εύκολο γρήγορο σε 10 λεπτά μπαίνει στο φούρνο! Αν το επιχειρήσετε μπορείτε να βάλετε αχλάδι,
κεράσια, ροδάκινα, αλλά με σταφίδες μουλιασμένες σε ρούμι είναι το αγαπημένο μου... Χτυπάμε το βιτάμ τη ζάχαρη και τα αυγά μέχρι να αφρατέψουν. Προσθέτουμε το γιαούρτι, το μπέκιν , τη βανίλια, το αμαρέττο την κρέμα γάλακτος και τις...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://zzcook.blogspot.gr
Το γλυκό αυτό το τρώγαμε πριν 40 χρόνια να φανταστείτε πολύ συχνά όταν ζούσαμε στην Γερμανία, η μαμά μου μου το ζήτησε να της το κάνω με βερίκοκα έγινε όπως πάντα υπέροχο! Είναι εύκολο γρήγορο σε 10 λεπτά μπαίνει στο φούρνο! Αν το επιχειρήσετε μπορείτε να βάλετε αχλάδι,
κεράσια, ροδάκινα, αλλά με σταφίδες μουλιασμένες σε ρούμι είναι το αγαπημένο μου... Χτυπάμε το βιτάμ τη ζάχαρη και τα αυγά μέχρι να αφρατέψουν. Προσθέτουμε το γιαούρτι, το μπέκιν , τη βανίλια, το αμαρέττο την κρέμα γάλακτος και τις...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://zzcook.blogspot.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.