Από το: Nostimouliko
Κόβουμε στα 4 τη ντομάτα και με ένα κουταλάκι αφαιρούμε τα σπόρια της. Ψιλοκόβουμε τωρα τα κομμάτια. Προσθέτουμε τη ρίγανη, το αλάτι, το πιπέρι (οι ποσότητες είναι ενδεικτικές ο ανάλογα με τα γουστα σας βάζετε περισσότερο ή λιγότερο στα μπαχαρικά) και ανακατεύουμε. Ψιλοκόβουμε μισό κρεμύδι ξερό και
ρίχνουμε μαζί με τη ντομάτα. Ρίχνουμε τη βρώμη. Ανακατεύουμε και ριχνουμε και το λάδι. Αφου ανακατέψουμε και το λάδι παίρνουμε κουταλιεσ απο το μίγμα και ρίχνουμε σε αντικολλητικό τηγάνι που...
Διαβάστε τη συνταγή στο: https://nostimouliko.wordpress.com
Κόβουμε στα 4 τη ντομάτα και με ένα κουταλάκι αφαιρούμε τα σπόρια της. Ψιλοκόβουμε τωρα τα κομμάτια. Προσθέτουμε τη ρίγανη, το αλάτι, το πιπέρι (οι ποσότητες είναι ενδεικτικές ο ανάλογα με τα γουστα σας βάζετε περισσότερο ή λιγότερο στα μπαχαρικά) και ανακατεύουμε. Ψιλοκόβουμε μισό κρεμύδι ξερό και
ρίχνουμε μαζί με τη ντομάτα. Ρίχνουμε τη βρώμη. Ανακατεύουμε και ριχνουμε και το λάδι. Αφου ανακατέψουμε και το λάδι παίρνουμε κουταλιεσ απο το μίγμα και ρίχνουμε σε αντικολλητικό τηγάνι που...
Διαβάστε τη συνταγή στο: https://nostimouliko.wordpress.com
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.