Από το: Γλυκιές Ιστορίες
Πλέον δεν πετάμε τίποτα & το μάθαμε καλά! Το χτεσινό ή και προχτεσινό ψωμί μας... που μπορεί να μας φαίνεται "άχρηστο" έρχεται ξανά στο πιάτο μας, πιο νόστιμο από ποτέ! Σήμερα λοιπόν θα φτιάξουμε σκορδόψωμο με το ψωμί της προηγούμενης μέρας! Ζεσταίνω τον φούρνο στους 200 βαθμούς. Κόβω το ψωμί παράλληλα στη μέση. Ανακατεύω το βούτυρο, με το λιωμένο
σκόρδο και την 1 κουταλιά από το τριμμένο τυρί. Όταν το μείγμα μας αποκτήσει απαλή υφή, το απλώνω πάνω στο ψωμί μου. Στη συνέχεια αλείφω τις φέτες του ψωμιού με την...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://glykesistories.blogspot.gr
Πλέον δεν πετάμε τίποτα & το μάθαμε καλά! Το χτεσινό ή και προχτεσινό ψωμί μας... που μπορεί να μας φαίνεται "άχρηστο" έρχεται ξανά στο πιάτο μας, πιο νόστιμο από ποτέ! Σήμερα λοιπόν θα φτιάξουμε σκορδόψωμο με το ψωμί της προηγούμενης μέρας! Ζεσταίνω τον φούρνο στους 200 βαθμούς. Κόβω το ψωμί παράλληλα στη μέση. Ανακατεύω το βούτυρο, με το λιωμένο
σκόρδο και την 1 κουταλιά από το τριμμένο τυρί. Όταν το μείγμα μας αποκτήσει απαλή υφή, το απλώνω πάνω στο ψωμί μου. Στη συνέχεια αλείφω τις φέτες του ψωμιού με την...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://glykesistories.blogspot.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.