Από το: Ioanna's Blog
Το στριφτό ψωμί είναι ένα ψωμί που το φτιάχνουν στην Ελβετία, Γερμανία, Αυστρία και ονομάζεται Swiss wurzelbrot. Είναι ένα απλό ψωμί από σιτάρι που το στρίβουν, με αποτέλεσμα να μοιάζει σαν ρίζα δέντρου. Το στριφτό ψωμί είναι γνωστό στην Αθήνα και σε ολόκληρη την
Αττική από το 1980 όπου ένας φούρνος στο Μενίδι άρχισε να το φτιάχνει. Έγινε γνωστό ως «το ψωμί του Μενιδίου» από τον φούρνο του κυρ Κώστα. Τα γνωστά σήμερα αρτοποιεία «Constantin».
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.ioannasblog.com
Το στριφτό ψωμί είναι ένα ψωμί που το φτιάχνουν στην Ελβετία, Γερμανία, Αυστρία και ονομάζεται Swiss wurzelbrot. Είναι ένα απλό ψωμί από σιτάρι που το στρίβουν, με αποτέλεσμα να μοιάζει σαν ρίζα δέντρου. Το στριφτό ψωμί είναι γνωστό στην Αθήνα και σε ολόκληρη την
Αττική από το 1980 όπου ένας φούρνος στο Μενίδι άρχισε να το φτιάχνει. Έγινε γνωστό ως «το ψωμί του Μενιδίου» από τον φούρνο του κυρ Κώστα. Τα γνωστά σήμερα αρτοποιεία «Constantin».
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.ioannasblog.com
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.