Από το: Love Cooking
Τα φαγητά αυτά τα λέμε «εντράδες» αλλά ποτέ δεν καταλάβαμε το γιατί, μια και η λέξη προφανώς έχει σχέση με το γαλλικό entrance (είσοδος) ή ίσως το βενετσιάνικο entrada, που έχει το ίδιο νόημα. Στο τραπέζι μας όμως, μια εντράδα δεν είναι ποτέ εισαγωγικό πιάτο, αλλά συνήθως κύριο!
Εισαγωγικά ή κύρια, οι εντράδες - λαχανικά με κρέας στην κατσαρόλα - αποτελούν αγαπημένες γεύσεις της ελληνικής παράδοσης. Εδώ θα προτείνουμε μια συνταγή με κοτόπουλο και μελιτζάνες, πλούσια και γεμάτη αρώματα, που δροσίζεται με την...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://lovecooking.gr
Τα φαγητά αυτά τα λέμε «εντράδες» αλλά ποτέ δεν καταλάβαμε το γιατί, μια και η λέξη προφανώς έχει σχέση με το γαλλικό entrance (είσοδος) ή ίσως το βενετσιάνικο entrada, που έχει το ίδιο νόημα. Στο τραπέζι μας όμως, μια εντράδα δεν είναι ποτέ εισαγωγικό πιάτο, αλλά συνήθως κύριο!
Εισαγωγικά ή κύρια, οι εντράδες - λαχανικά με κρέας στην κατσαρόλα - αποτελούν αγαπημένες γεύσεις της ελληνικής παράδοσης. Εδώ θα προτείνουμε μια συνταγή με κοτόπουλο και μελιτζάνες, πλούσια και γεμάτη αρώματα, που δροσίζεται με την...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://lovecooking.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.