Από το: Polina Cuisine
Μια κλασική παραδοσιακή συνταγή. Βάζουμε ολα τα υλικά μας μαζί με 1 κουτ. σούπας λάδι σε μια μπασμίνα και ανακατεύουμε καλά μεχρι να ζυμωθεί καλα ο κιμάς. Πλάθουμε τα γιουβαρλάκια μας. Σε μια κατσαρόλα βάζουμε νερό μαζί με το υπόλοιπο ελαιόλαδο, χυμό λεμονιού (αν
βάλετε), αλάτι να βράσει 5 λεπτά περίπου τους βάζουμε με προσοχή να μην λιώσουν και χάσουν το σχήμα τους, θέλουμε το νερό να τους καλύψει περίπου 2 1/2 -3 λίτρα...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: https://polinacuisine.wordpress.com
Μια κλασική παραδοσιακή συνταγή. Βάζουμε ολα τα υλικά μας μαζί με 1 κουτ. σούπας λάδι σε μια μπασμίνα και ανακατεύουμε καλά μεχρι να ζυμωθεί καλα ο κιμάς. Πλάθουμε τα γιουβαρλάκια μας. Σε μια κατσαρόλα βάζουμε νερό μαζί με το υπόλοιπο ελαιόλαδο, χυμό λεμονιού (αν
βάλετε), αλάτι να βράσει 5 λεπτά περίπου τους βάζουμε με προσοχή να μην λιώσουν και χάσουν το σχήμα τους, θέλουμε το νερό να τους καλύψει περίπου 2 1/2 -3 λίτρα...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: https://polinacuisine.wordpress.com
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.