Από το: dietstories
Κόβουμε τον ανανά οριζόντια στη μέση, αδειάζουμε το περιεχόμενο του (πετώντας το σκληρό τμήμα του κέντρου) σε μπλέντερ και πολτοποιούμε αρκετή ώρα λόγω των ινών του ανανά. Προσθέτουμε το γιαούρτι και το μέλι και συνεχίζουμε το χτύπημα εως ότου πάρουμε ένα ομοιογενές μείγμα.
Τον κούφιο ανανά τον βάζουμε στην κατάψυξη και αργότερα τον χρησιμοποιούμε σαν σκέυος για σερβίρισμα. Ρίχουμε το μείγμα σε παγωτομηχανή και το αφήνουμε για περίπου 45 λεπτά ή μέχρι να πάρει τη χαρακτηριστική κρεμώδη υφή παγωτού...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://dietstories.gr
Κόβουμε τον ανανά οριζόντια στη μέση, αδειάζουμε το περιεχόμενο του (πετώντας το σκληρό τμήμα του κέντρου) σε μπλέντερ και πολτοποιούμε αρκετή ώρα λόγω των ινών του ανανά. Προσθέτουμε το γιαούρτι και το μέλι και συνεχίζουμε το χτύπημα εως ότου πάρουμε ένα ομοιογενές μείγμα.
Τον κούφιο ανανά τον βάζουμε στην κατάψυξη και αργότερα τον χρησιμοποιούμε σαν σκέυος για σερβίρισμα. Ρίχουμε το μείγμα σε παγωτομηχανή και το αφήνουμε για περίπου 45 λεπτά ή μέχρι να πάρει τη χαρακτηριστική κρεμώδη υφή παγωτού...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://dietstories.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.