Από το: dietstories
Σε μία σακούλα μαριναρίσματος ή σε γυάλινο μπολ τοποθετούμε το ψαρονέφρι και όλα τα υλικά της μαρινάδας. Ανακατεύουμε καλά και αφήνουμε για όσο χρόνο διαθέτουμε στο ψυγείο. Καθαρίζουμε τον ανανά και τον κόβουμε σε περίπου 6 ροδέλες αφαιρόντας το
κομμάτι στη μέση που είναι σκληρό. Αλοίφουμε ένα αντικολλητικό τηγάνι ή τηγάνι-σχάρα με το ελαιόλαδο, το ζεσταίνουμε, προσθέτουμε τις ροδέλες ανανά τις ψήνουμε σε υψηλή φωτιά για 4 λεπτά από τη μία μεριά μέχρι να πάρουν καλό χρώμα και...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://dietstories.gr
Σε μία σακούλα μαριναρίσματος ή σε γυάλινο μπολ τοποθετούμε το ψαρονέφρι και όλα τα υλικά της μαρινάδας. Ανακατεύουμε καλά και αφήνουμε για όσο χρόνο διαθέτουμε στο ψυγείο. Καθαρίζουμε τον ανανά και τον κόβουμε σε περίπου 6 ροδέλες αφαιρόντας το
κομμάτι στη μέση που είναι σκληρό. Αλοίφουμε ένα αντικολλητικό τηγάνι ή τηγάνι-σχάρα με το ελαιόλαδο, το ζεσταίνουμε, προσθέτουμε τις ροδέλες ανανά τις ψήνουμε σε υψηλή φωτιά για 4 λεπτά από τη μία μεριά μέχρι να πάρουν καλό χρώμα και...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://dietstories.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.