Από το: Το μυαλό στο... φαγητό
Για μια μακρόστενη φόρμα του κέικ. Χτυπάμε το βούτυρο με τη ζάχαρη πολύ καλά μέχρι να αφρατέψει, περίπου για 10 λεπτά. Σιγά σιγά βάζουμε και τα αυγά στο μίξερ και συνεχίζουμε το χτύπημα για 5 λεπτά. Χτυπάμε καλά βάζοντας το γάλα και συγχρόνως λίγο από το αλεύρι. Ρίχνουμε
σιγά σιγά και το υπόλοιπο αλεύρι, το μπέικιν και τις βανίλιες. Ανακατεύουμε να γίνει ένα ομοιόμορφο μίγμα κέικ. Παίρνουμε το 1/3 του μίγματος και βάζουμε το κακάο και τις σταγόνες σοκολάτας, ανακατεύουμε καλά...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://tomyalostofagito.gr
Για μια μακρόστενη φόρμα του κέικ. Χτυπάμε το βούτυρο με τη ζάχαρη πολύ καλά μέχρι να αφρατέψει, περίπου για 10 λεπτά. Σιγά σιγά βάζουμε και τα αυγά στο μίξερ και συνεχίζουμε το χτύπημα για 5 λεπτά. Χτυπάμε καλά βάζοντας το γάλα και συγχρόνως λίγο από το αλεύρι. Ρίχνουμε
σιγά σιγά και το υπόλοιπο αλεύρι, το μπέικιν και τις βανίλιες. Ανακατεύουμε να γίνει ένα ομοιόμορφο μίγμα κέικ. Παίρνουμε το 1/3 του μίγματος και βάζουμε το κακάο και τις σταγόνες σοκολάτας, ανακατεύουμε καλά...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://tomyalostofagito.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.