Από το: Γλυκό - Αλμυρό
Αυτό είναι το πιο γνωστό γλυκό της Αυστρίας και της Βιέννης! Στην Αυστρία δοκίμασα το Ζάχερ και το ξαναδημιούργησα ώστε να σας δείξω τη συνταγή. Ανακατεύουμε το βούτυρο με τη ζάχαρη άχνη. Διαχωρίζουμε τα αυγά. Ανακατεύουμε τους κρόκους με το βούτυρο
και την άχνη, προσθέτοντάς τους έναν-έναν. Λιώνουμε την κουβερτούρα σε φούρνο μικροκυμμάτων ή σε μπεν μαρί. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 170° C. Χτυπάμε τα απράδια με το μίξερ. Όταν αφρατέψουν λίγο προσθέτουμε τη ζάχαρη...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://glykoalmyro.gr
Αυτό είναι το πιο γνωστό γλυκό της Αυστρίας και της Βιέννης! Στην Αυστρία δοκίμασα το Ζάχερ και το ξαναδημιούργησα ώστε να σας δείξω τη συνταγή. Ανακατεύουμε το βούτυρο με τη ζάχαρη άχνη. Διαχωρίζουμε τα αυγά. Ανακατεύουμε τους κρόκους με το βούτυρο
και την άχνη, προσθέτοντάς τους έναν-έναν. Λιώνουμε την κουβερτούρα σε φούρνο μικροκυμμάτων ή σε μπεν μαρί. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 170° C. Χτυπάμε τα απράδια με το μίξερ. Όταν αφρατέψουν λίγο προσθέτουμε τη ζάχαρη...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://glykoalmyro.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.