Από το: Sidagi.gr
Ανακατεύουμε το αλεύρι με τη ζάχαρη και το αλάτι, προσθέτουμε το βούτυρο και ζυμώνετε τη ζύμη. Τυλίγουμε και βάζουμε στο ψυγείο για μισή ώρα να σφίξει. Βουτυρώνουμε μια ταρτιέρα ρίχνουμε από πάνω την μαύρη ζάχαρη. Από πάνω
αραδιάζουμε κολλητά τα μήλα και πασπαλίζουμε με την άσπρη ζάχαρη. Βγάζουμε τη ζύμη από το ψυγείο και την ανοίγουμε σε στρογγυλό φύλλο λίγο μεγαλύτερο από το μέγεθος της τάρτας. Τοποθετούμε το φύλλο πάνω από τα μήλα και σπρώχνουμε τις άκρες ανάμεσα στα μήλα και το τοίχ...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.sidagi.gr
Ανακατεύουμε το αλεύρι με τη ζάχαρη και το αλάτι, προσθέτουμε το βούτυρο και ζυμώνετε τη ζύμη. Τυλίγουμε και βάζουμε στο ψυγείο για μισή ώρα να σφίξει. Βουτυρώνουμε μια ταρτιέρα ρίχνουμε από πάνω την μαύρη ζάχαρη. Από πάνω
αραδιάζουμε κολλητά τα μήλα και πασπαλίζουμε με την άσπρη ζάχαρη. Βγάζουμε τη ζύμη από το ψυγείο και την ανοίγουμε σε στρογγυλό φύλλο λίγο μεγαλύτερο από το μέγεθος της τάρτας. Τοποθετούμε το φύλλο πάνω από τα μήλα και σπρώχνουμε τις άκρες ανάμεσα στα μήλα και το τοίχ...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.sidagi.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.